Nul dug på bilens ruder - det er klart !

Duggede ruder i bilen er et velkendt problem, som ikke mindst i vinterhalvåret kan få alvorlige konsekvenser. Regelmæssig rengøring af ruderne og brug af antidugsvamp hjælper med til at holde dem dugfri.

Det er bl. a. fugt fra kroppen, tøj, fodtøj og bilens polstring, der optager fugt, som så afsætter sig som dug på bilens ruder. Når man kommer ind i en kold bil efter f. eks. en rask travetur er det tydeligt, hvor hurtigt bilens ruder dugger. Og jo koldere det bliver - jo mere tydeligt er det.

En anti-dugsvamp er imprægneret med et præparat, der opløses når det kommer i berøring med dug. Samtidig med at man tørrer duggen af, afsætter kluden en usynlig hinde, der modvirker dugdannelse. Bruger man kluden på tørre ruder har det derfor ingen forebyggende virkning, der skal dug til for at det virke !

Man kan mindske dugdannelse ved ikke at efterlade fugtige ting i bilen. Derfor er det også vigtigt at fjerne sne, sjap og tørre bundmåtter o.l. efter behov og sørge for god udluftning.
TIP: Ved at lufte kabinen godt ud et par min. inden den forlades, reduceres dugdannelse og dermed risikoen for isdannelse indvendig på bilens ruder i frostvejr.

SONAX Antidugsvampen koster ca. 30kr. Den virker i flere måneder.
Køb den i velassorterede billistbutikker og detailhandelen.


Læs om produkt..