Pletfri i en håndevending!

Pletter på sæder og polstring er altid irriterende og når uheldet er sket, hvad gør man så her og nu? SONAX Textil-&AlcantarRens løser opgaven let og ukompliceret. Is, cola, chokolade, ketchup og lignende fjernes i et snuptag. Aftør først pletten med klud eller serviet, spray derefter skum direkte på pletten og 5 -10 cm udenfor i rigelig mængde. Lad skummet sidde 3- 5 min til det næsten er forsvundet. Aftør derefter med tør ren klud eller microfiber serviet - det er det hele. Gentag behandlingen hvis det er nødvendigt.
Langt de fleste pletter af den nævnte kategori og almindelig snavs fjernes uden problemer. Specielle pletter, hvor der har været prøvet med andre typer pletfjerner forinden, kan være umulige at fjerne da der ofte sker en kemisk reaktion som vanskeliggør efterfølgende forsøg med anden kemi. Generelt gælder det at jo hurtigere man behandler desto bedre lykkes det. Når man fjerner pletter, på ældre polstring som er "nusset", skal man rense to gange for at opnå et pænt ensartet resultat. Rens først pletten og rens efterfølgende hele fladen (sæde eller ryg) for at undgå skjolder.
Fordelen ved det nye produkt, udover særdeles gode renseegenskaber, er at det ikke gør polstringen særlig fugtig. Det betyder at polstringen hurtig er tør igen.
SONAX Textil-&AlcantarRens købes i bilistbutikker, dagligvarehandelen m.v. En dåse rækker langt, kan fjerne mange pletter og er derfor god at have med i handskerummet klar til brug når uheldet er ude.Læs om produkt..