Ny-Matlak pleje

Matlakering forekommer i stigende grad på cykler, motorcykler, biler m.v. Hvis den matte overflade skal bevares må der ikke behandles med nogen form for abrasiver/polisher eller Forsegling/wax. Heller ikke olie eller voksholdige produkter, da det vil ændre overfladen og få den til at blive mere og mere blank i takt med behandlingerne.
Da det ligger i sagens natur at det matte look skal bevares bedst og længst mulig, er en hver form for LakRens/Polish/Wax derfor bandlyst.
Mere konkret er vand + Shampoo og aftørring med vaskeskind eller microfiberklud det der skal til.

Det siger siger selv, at man skal være påpasselig ved brug af oliebaserede produkter og undgå stænk, utilsigtet påføring, i forbindelse med renholdelse og beskyttelse af øvrige materialer/komponenter på køretøjet, ikke mindst i forbindelse med reparation, vinteropbevaring o.l.
Ovenstående anvisninger forudsætter at lakeringen er af god standard. Der kan forekomme produkter, hvor lakeringen kræver speciel behandling for at undgå problemer.

VIGTIGT! Som udgangspunkt er det vigtigt at gennemgå og følge instruktionsbogen/retningslinierne, fra den pågældende producent angående rengøring og pleje, så evt. henvisninger iagtages, før man selv forsøger sig frem. Matlak er under udvikling, derfor er det afgørende at producentens anvisninger følges til punkt og prikke. Hvis der ikke er beskrevet noget om pleje af matlak så sørg for at få noget skriftligt fra sælger som hidrører fra producenten, så der er rygdækning for anvisningerne.


Læs relateret FAQ..

Læs om produkt..