Når klimaanlægget lugter...

SONAX AirconRens er let at anvende. Det tager kun 15 min:
Motoren startes, aircon-/klimaanlægget stilles på recirkulation, ”Coldest”, fuld effekt og alle dyser åbnes. SONAX AirconRens aktiveres. Ruder og
døre låses. I 15 min. recirkuleres aerosolens indhold i kabinen. Herefter luftes der grundigt ud – undlad at standse motoren og lad klimaanlægget kører videre i 3-5 min. - det er alt!
Det er vigtigt at evt. pollen-/støvfiltre i klimaanlægget er rent!
Det skal udskiftes regelmæssigt – bedst hvis dette sker samtidigt.

Der er mange produkter på markedet til behandling af klima-/airconanlægget. Nogle indeholder kun parfume. Effektiv rensning for bakterier, skimmel og vira kræver et produkt med antibakteriel funktion for at virke. For i anlægget samler der sig med tiden micro partikler. De fleste opfanges i pollen-/støvfiltret. Men helt fint støv kommer ind og sætter sig i luftkanaler – og på fordamperen – der over tid bliver et udviklingssted for både bakterier, skimmel og vira.

Visse bilmodeller er ikke forsynet med Støv&Pollenfilter andre er! Find ud af hvad der er tilfældet i din bil, så du kan skifte det når det er tid.

Der er grænser for hvad produktet kan: Klima-/airconditionanlæg som ikke har været
serviceret i længere tid, kan være så tilsmudsede i luftkanaler, slanger og på fordamperens overflade, at en mere omfattende rensning er nødvendig for at fjerne grim lugt. Så hellere forebygge: Regelmæssig udskiftning af
filter og behandling med AirconRens er et væstligt bidrag til effektiv rensning af klima-/airconanlægget, høj hygiejne og dermed optimalt indeklima i kabinen.Læs om produkt..