Silikonepletter på tekstil o.l.

Hvis der utilsigtet kommer silicone på tekstil e.l. vil det fremstå som en fedtplet, mere eller mindre påfaldende afh. af tekstilets farven. Da Silikone kan være vanskelig at fjerne går det ikke væk med et hvilken som helst rensemiddel. Da det også er væsentligt at der ikke opstår skjolder er det vigtigt at bruge et egnet produkt fra start og ikke forsøge sig frem med flere produkter en nødvendigt.
SONAX PletFjerner er bl.a. egnet til at fjerne silikone. Men det er vigtigt først at sikrer sig at det materiale pletten er kommet på kan tåle væsken. Prøv derfor først på et ikke iøjnefaldende sted at spraye væsken på og lad den tørre. Der må ikke forekomme misfarvning eller anden iøjnefaldende forandring.
Rensning foretages ved at spraye SONAX PletFjerner på stedet og efterfølgende aftørre med microfiberklud. Efter 10-15 min. vurderes det om det er nødvendigt at gentage behandlingen.
Hvis det rensede sted efterfølgende fremtræder lysere end omgivelserne anbefales det at rense hele fladen med SONAX KabineRens eller Tekstil&AlcantaraRens.

Er du usikker over for opgaven anbefales det at overlade den til et professionelt bilplejecenter.