Når temperaturen kommer ned under -15°C

viser det sig hvad sprinklervæsken dur´til. Mange færdigblandede sprinklervæske fryser på forruden når temperaturen kommer ned på 10 minusgrader og begynder at danne iskrystaller i sprinklerbeholderen ved minus 15-17 grader og så kan væsken ikke længere pumpes op på ruden.
Med SONAX Antifrost&Sprinkler koncentrat kan man blande efter forholdene. I en normal vinter er en blanding med 1 del Antifrost konc. og 2 dele vand tilstrækkelig. Hvis meterologerne melder om hårdere kulde er det let at tilsætte ekstra koncentrat i beholderen så frostsikringen øges. Men det er vigtigt at være på forkant, hvis der meldes om frost ned til 15-20 grader, for så skal blandingen strammes op til det der svarer til 1:1 inden temperaturen er faldet, så man er garderet. Gælder det kørsel på skiferie til områder, hvor nattemperaturen kan kom ned på 25-30 minusgrader er det primært frostsikring af vaskeranlægget det drejer sig om, så skal der blandes i forholdet 2 dele Antifrost konc. til 1 del vand. På hjemvejen kan man så tilsætte ekstra vand når temperaturen tillader det.
På produktets bagsideetket står alle blandingsforhold med respektive frostsikring. Det er let at blande når man bruger den tomme flaske som målebæger til vandet.


Læs om produkt..