Behandling med Fælgforsegling

SONAX Xtreme FælgForsegling beskytter fælgene med en usynlig, glashård coatning, som gør at vand, snavs og salt gør mindre skade. Den ultra-tynde coatning reducerer tilsmudsning så renholdelsen bliver væsentlig lettere. Samtidigt giver forseglingen lakken strålende glans. Afperlingseffekten holder mindst 5 autovask. Væskeindholdet rækker til behandling af op til 8 fælge (allu-, stål-,forkromede eller polerede fælge).

Det er afgørende for resultatet at fælgene først renses grundigt med SONAX Xtreme FælgRens og at de er helt tørre, absolut fri for vand ved hjulboltene, ventiler, kapsler m.v. inden forseglingen påføres.
Forseglingen sprayes ensartet, tyndt og hel-dækkende med korte pust, på de rene, tørre fælge. Fordel væsken og poler straks overskydende væske af til overfladen står pæn og blank.
Fælgene skal så tørre mindst en time. I denne periode må de ikke komme i berøring med vand. Fælgenes laktilstand er afgørende for resultat og holdbarhed. Polering med LakRens eller PowerCleaner før forseglingen foretages vil optimerer resultatet, da de så er helt rene fri for fedt og snavs.
OBS! Forsegling er ikke egnet til matlakerede fælge.Læs om produkt..