Sådan bruges Polymer-Netshield optimalt

* Vask bilen grundigt.
* Poler med LackCleaner. Behandl flade for flade: skærm, dør, 1/2 motorhjælm o.s.v.
* Poler grundigt med påføringssvamp eller polermaskine, så små ridser fjernes og lakken får farvedybde, glans og affedtes.
* Aftør polerstedet med rød microfiberklud, kontroler resultatet og gentag om nødvendigt til resultatet er tilfredsstillende.
* Når LackCleaner-behandlingen af hele bilen er afsluttet, forsegles lakken med PolymerNetShield flade for flade, i samme rækkefølge som under poleringsforløbet.
* Spray NetShield på påføringssvampen, påfør væsken ensartet tyndt og poler straks med microfiberklud ultrafin til lakken er blank og stribefri. Behandl herefter næste lakområde o.s.v. Hvis der forekommer striber gentages påføring af væske og afpolering med microfiberklud.

Netshield forsegling er på hybridpolymerbasis altså voksfri. Denne nye forseglingstype er særdels effektiv og holdbar op til 6 mdr. Det ses tydeligt ved at regn danner fine små dråber på lakken der surfer af allerede ved lav hastighed. Også snavs og andre urenheder hænger mindre ved, så renholdelsen er tydeligt lettere.

Lakken kan poleres, renses og affedtes effektivt med 1.Premium LackCleaner, 2.PowerCleaner og 3.LakRens.
Nr. rækkefølgen viser hvilket produkt der er lettest at arbejde med.

På nederste foto vises et luksus NetShieled plejesæt med Premium LackCleaner - men også med PowerCleaner og LakRens kommer man til et strålende resultat om end vejen er lidt længere.


Læs om produkt..