Falmet kunststof indfarves sådan !

Ulakeret sort kunststof bleges med tiden af solen og bliver grålig og trist. En ny indfarvning med SONAX KunststofFarve Sort er en god løsning, da holdbarheden er op til 2-3 år.
KunststofFarve Sort er en vandbaseret maling, som er let at påføre. Det er vigtig for holdbarheden at man sørger for grundig afrensning/affedtning af ovefladen inden farven påføres. Affedtning kan fortages med SONAX RudeRens eller rensebenzin.
Undgå stænk og dryp, det er godt at have en fugtig, ikke drivvåd, klud eller svamp ved hånden. Pas på tøjet for sort maling indeholder masser af farvestof/pigment.
Påføringen foretages bedst i køligt, ikke for varmt vejr, så farven ikke tørrer for hurtigt.
Påfør farven i et ensartet, jævnt lag så det dækker. Undlad at påfører flere lag uden mellemtørring - så bliver resultatet pænest. Tørretiden er 5-10 min ved 15-20 graders varme.
Til sidst skylles svampen fri for farve under vandhanen, så er den klar til nye opgave.
Udover at farven frisker gevaldigt op på gamle kofangere o.l. er der yderligere en fordel - polerrester fra polish o.l. hænger ikke så fast mere, porerne i overfladestrukturen er blevet "lukket" af malingen (kunststoffarven), så evt. polerrester kan nu aftørres med en tør klud. Derfor er behandling med KunststofGel o.l. heller ikke nødvendig mere. Kunststof behandlet med kunststoffarve skal blot vaskes og efterfølgende aftørres med vaskeskind eller microfiberklud - det er det hele!


Læs om produkt..