Letmetal fælge – Rengøring og pleje

Bilens fælge er udsatte for forskellige former for hårdnakket snavs. Blandt andet vejsnavs, olie, tjære og bremsestøv, der er en blanding af bremsebelægning- og metal. De forreste fælge bliver mest snavsede, da de udsættes for den største (bremse) belastning. Bremsestøvet kan blive meget varmt og brænder sig let fast i fælgens overflade, på paneler og hen langs bilens side.

Skal fælgene blive ved med at være pæne, slipper man derfor ikke for løbende at rengøre og beskytte dem.
Sonax har udviklet en speciel syrefri FælgRens, som er effektiv til såvel letmetal- som stålfælge. Dette produkt angriber ikke metal eller lak og er let at anvende: Spray Xtreme FælgRens på fælgene og lad det sidde i nogle minutter til væsken skifter farve fra gennemsigtig til lilla. Inden man skyller med vand, er det en god ide at gå hver enkelt fælg grundigt efter med en FælgBørste eller pensel/svamp.

Det er vigtigt, at fælgene ikke er overophedede inden FælgRens påføres. Hvis de er meget varme, tørrer væsken ind og forringer rengøringseffekten. Dette kan afhjælpes ved, at man tilfører vand og bearbejder fælgene på ny med en børste eller svamp.

Jævnlig vask og rengøring letter arbejdet. Undlader man at rense fælgene regelmæssigt, "gror" snavset fast og ødelægger lakoverfladen, som så bliver endnu mere modtagelige overfor snavs.

Tip! Beskyt fælgene med SONAX FælgForsegling. Produktet er udviklet specielt til langtidsbeskyttelse af dine fælge. Fordele: Fælgene forbliver renere i længere tid. Løbende vask og rengøring er væsentligt lettere og hurtigere, da den usynlige modstandsdygtige behandling gør, at skidt ikke binder så hårdt på overfladen.

Tip! SONAX DækPleje sætter ”prikken over i´et” når der rigtig skal gejles. Fordele: Dækket renses, holdes smidigt og den oprindelige dybsorte farve genskabes.Læs om produkt..