SommerSprinklervæske!

Udsynet fra bilen er afgørende for sikkerheden, derfor er det vigtigt at bilens ruder holdes rene, uanset vejr og årstid. Under kørslen foretages den udvendige renholdelse let med visker/sprinklersystemet. Væskeforbruget og resultatet afhænger selvfølgelig af sprinklervæskens kvalitet, forrudens tilstand (ridser/stenslag) og viskerbladene (slid). Moderne bilruder fremstilles af blødere glas end tidligere. Den stigende trafik betyder derfor automatisk at forruden hurtigere bliver mat og dermed mere modtagelig overfor snavs. Viskerbladene slides også hurtigere. De benyttes mere på grund af den tættere trafik. Det er vigtigt at skifte dem efter behov for derved at optimere sikkerheden.
SONAX har 2 typer sprinklervæske. En til den frostfrie del af året og en til vinterperioden. Xtreme Sommerkoncentrat 1:100 benyttes i sommerhalvåret. Blandes med almindeligt vand fra hanen, det er ganske enkelt.
Man får den bedste virkning og bruger mindst væske ved at benytte rudevaskeanlægget ved lav hastighed, så blæser væsken ikke så hurtigt af rude. Men selvfølgelig skal sprinkleren benyttes når situationen kræver det.

Xtreme Sommerkoncentrat 1:100 er let at blande: Skrue låget af flasken, tryk på flasken så stiger væsken op i målebægeret. Når du lader være med at trykke justere mængden sig selv ind til 25 ml. - nok til 2,5 ltr.
Vandet hældes efterfølgende i sprinklerbeholderen i form af ganske almindeligt postevand. Det er en god ide at blande i en 5 eller 10 ltr. plastdunk så er det lettere at hælde i sprinklerbeholderen.

Flaskens 250 ml koncentrat - rækker til 25 ltr. færdigblanding. Det er knap 2,- DKK pr liter.
SONAX Sprinkler koncentrat har været testet flere gange i motorblade. Senest I det tyske "mot", hvor det fik højeste karrakter "Sehr zu empfehlen".


Læs relateret FAQ..

Læs om produkt..