Læder indtræk - pleje

Lædersæder/-polstring er et område, som forudsætter særlig opmærksomhed og omhu.
Er der tale om ruskind eller andet specialbehandlet læder skal bilproducentens retningslinier følges til punkt og prikke.
Hvor der er tale om ALMINDELIG FARVET GLATLÆDER er Xtreme LEATHERCARE FOAM velegnet til rengøring og beskyttelse. Herved holdes læderet blødt og smidigt uden at blive glat eller fedtet. Efter behandling er læderet mindre modtagelig for snavs/tilsmudsning.

Ved første-gangs-behandling, anbefales det kraftigt at behandle en lille område på et mindre iøjnefaldende sted først - og så se resultatet efter nøje at have fulgt brugsanvisningen på emballagens bagside.
Herved får man et indtryk af resultatet, ved efterfølgende mere omfattende behandling på de iøjnefaldende steder.

Da læder er et ædelt naturprodukt, som er porøst og derfor suger (vaskeskind), er det almindeligt at indfarvningen kan varierer fra skind til skind. I forbindelse med en behandling med læderpleje - vil der bl.a. derfor, som regel ske en farveintensivering med mere farvedybde !
Det er vigtigt at man på forhånd ser i hvilken udstrækning dette er tilfældet. Foretag derfor først en prøve !

En enkelt behandling med Xtreme LEATHER CARE FOAM vil i de fleste tilfælde være det der skal til for at holde interiøret velplejet og beskyttet året igennem. Under "varme himmelstrøg" og hvis der f.eks. er tale om en cabriolet, der ofte benyttes med åben kaleche, kan solpåvirkning betyde at flere behandlinger om året kan være nødvendig.


Læs om produkt..