Lakpleje uden kompromisser

Vi bliver tit spurgt, hvordan man får det bedste resultat - svaret er enkelt: Med et par behandlinger om året kan man holde lakken i topform.
En gang årlig anbefaler vi grundig polering med Xtreme PowerCleaner. Dette produkt indeholder rense- og polermiddel, der fjerner urenheder, fine vaskeridser og giver lakken høj glans med flot farvedybde.
Efterfølgende forsegles lakken med Xtreme HybridTechWax, som indeholder ren beskyttelsesvoks af absolut bedste kvalitet. HybridTechWax er meget let at påføre og polere og har optimal holdbarhed. Premium produkterne er toppen, men også de dyreste. Ægte Carnaubavoks af naturlig oprindelse, den mest holdbare af alle naturvokser, som tilmed eller utrolig let at polere uden striber med spejlblank resultat.

Selve arbejdsgangen er:
1. Vask Bilen omhyggeligt
2. Aftør lakken med Vaskeskind
3. Behandl ulakeret kunststof med KunststofGel
4. Poler lakken med Xtreme PowerCleaner. Forsegl lakken med HybridTechWax.
6. Efterbehandl ulakeret kunststof med KunststofGel

Det betaler sig at læse brugsanvisningen på de enkelte produkter. Se bagsiden af emballagen - så kommer man lettest til målet.

Lakforseglingen er effektiv - sålænge regn danner små fine perler, som "surfer" af lakken når man kører.
Når regnen flyder ud på lakken i en stor våd flade er forseglingens virkning borte. Så er det tid til en ny forsegling med HybridTechWax igen og helst lidt før, hvis man vil være på den sikre side.

Med to sadanne behandlinger er lakken velbeskyttet og pæn året igennem. Står bilen ikke under tag men under åben himmel, skal der gøres lidt mere.

Man kan vælge mellem Xtreme produkterne og de klassiske røde - SONAX LakRens og - Polish&Wax og HardWax. Begge produktliner er originale SONAX produkter med tradition for effektivitet og holdbarhed. Xtreme lakplejeprodukterne indeholder 500 ml. - de røde produkter 250 -. Ltr.prisen er derfor stort set ens. Om man vælger den ene eller den anden type er derfor mere et spørgsmål om økonomi - dog er det klart at Xtremeprodukterne er lidt lettere at påføre og forseglingsevnen også længere.


Læs relateret FAQ..

Læs om produkt..