Lakpleje 2 - når bilen er 3-6 mdr.

Når lakken er 3-6 mdr. gammel og der endnu ikke er foretaget nogen form for lakpleje vil der som regel forekomme fine små ridser i lakken som følge af vask og øvrige miljøpåvirkninger. I den situation vi behandling med SONAX Polish&Wax eller X-treme DeepGlossPolish være optimalt.

Afgørende for et godt resultat er en nyvasket bil - fri for sand, snavs, voksrester. Lakbehandling foretages i skygge og bedst/lettest ved 15-20°C.
Efterfølgende behandling med et af de to nævnte produkter renser, frisker farven op og forsegler lakken i een arbejdsgang.
Det kræver lidt mere arbejde end en forsegling alene. Til gengæld forsvinder de fine små ridser på lakoverfladen da Polish&Wax og X-treme DeepGlossPolish indeholder fint polermiddel.

Det er let at se hvor længe forseglingen er effektiv - det er den så længe regnen danner små fine vandperler på lakken.
Når vandperlerne bliver størrer og tilsidst flyder ud i en stor våd flade på lakken er forseglingens virkning borte. Så er det tid at forsegle med XtremeHybridTechWax eller SONAX HardWax.

To halvårlige behandlinger, hvor man skiftevis behandler med Polish og HardWax eller TechWax er under normale forhold tilstrækkeligt til at holde lakken pæn og velplejet.
VIGTIGT!
Rigtig lakpleje begynder altid med grundig vask - herefter behandles udvendig ulakeret kunststof med Xtreme KunststofGel for at undgå hvide afsætninger fra Polish&Wax behandlingen. Det betaler sig at læse brugsanvisningen på de enkelte produkter inden man begynder - så kommer man lettest til målet.


Læs relateret FAQ..