NY Xtreme ''bland-selv'' sommersprinklervæske - Se VIDEO!

SONAX lancerer en ny topeffektiv sommersprinklervæske uden sprit!. Sprit har nemlig kun til formål - det er at sikre at sprinklervæsken ikke fryser til is ved minusgrader og det er jo ikke aktuelt endnu. Der er flere gode grunde til at droppe spritholdig sprinklervæske i sommerhalvåret.
Vand tilsat sommerkoncentrat er nemlig mere effektiv til at fjerne insekter og vejsnavs
Insekter består overvejende af æggehvide, som ikke opløses særlig godt med sprit, for sprit udtørrer nærmest insektresterne. Så er der det med spritstanken i kabinen i sommervarmen, den slipper man også for. Sidst men ikke mindst er ltr. prisen langt under prisen på alm. sprinklervæske og forbruget er også mindre da renseefekten er tydeligt bedre.

Det nye produkt koster vejledende 65,- DKK for en flaske, der giver 25 ltr. færdigblanding. Det er ca 2,50 pr. ltr. - så der er penge at spare når man selv blander og det er meget enkelt. Har man en tom 5 eller 10 ltr. dunk - er det kun at skylle den, fylde den med vand og tilsætte 1 målebægre 1:100 pr. 2,5 ltr. vand og ryste dunken - det er det hele. Har man en 25 ltr. dunk kan man tilsætte en hel flaske 1:100 på en gang - så er der sprinklervæske til en længere periode.
Man tilsætter ganske almindeligt vand fra hanen. 1:100 koncentrat indeholder kalkbinder så kalken i vandet ikke udskilles.
Tip!
Det er bedst at tilsætte 1:100 koncentrat efter at man har fyldt vand i dunken/beholderen - så skummer det ikke!

 

læs mere om produktet

 

Se video - hvordan!