Xtreme Polish&Wax fjerner urenhedder og giver farvedybde...

En forårsbehandling med X-treme Polish&Wax 2 og en efterårsbehandling med Liquid Wax 1 - eller omvendt, holder lakken blank og pæn.

Ved skiftevis at behandle med de to lakplejeprodukter renses, poleres og forsegles lakken så den er pæn og velplejet under normale forhold.
Xtreme Polish&Wax 2 indeholder fint polermiddel og voks, som renser og forsegler.
Xtreme Wax 1 Liquid indeholder voks, som forsegler.

Det er let at se hvor længe forseglingen er effektiv - det er den så længe regndråber ligger som små fine vandperler på lakken.
Når vandperlerne bliver større og til sidst flyder ud i en stor våd flade er forseglingens virkning borte. Så er det tid til næste behandling.

Det er vejsnavs, vejsalt , vind, vejr og ikke mindst solens ultraviolette stråler, der falmer og nedbryder lakoverfladen. Det er derfor vigtigt at lakpleje ikke er en engangsforeteelse men noget tilbagevendende.

VIGTIGT!
Lakpleje begynder altid med en grundig vask, manuelt eller i autovaskeanlæg - herefter behandles udvendig ulakeret kunststof med Xtreme KunststofGel for at undgå hvide afsætninger fra Polish&Wax behandlingen. Det betaler sig at læse brugsanvisningen på det enkelte produkt - så kommer man lettest til målet.

Uanset om man benytter Xtreme produkterne eller de røde SONAX produkter er man sikker på et godt resultat når man følger ovenstående.

 

læs mere om produktet

 

Se Video!