Et nøgle produkt......

Når vintervejret skifter fra plus til minus køres der tonsvis af vejsalt ud - så bliver bilen mere snavset end på nogen anden årstid. Det øger behovet for bilvask, som medfører at bl.a. bilens låse let bliver fugtige og risikerer at fryse fast.

Har man først prøvet at stå med en frossen dørlås en kold morgen, hvor tiden er knap, ved man at det kan betale sig at ofre et par minutter på at forebygge denne situation. Dørlåse og specielt bagklaplåsen er hårdt udsat for korrosion. Regnvand, sprinklervæske, vejsalt og vaskevand trænger ind i låsecyllinderens fine mekanik. Og når der så pludseligt sætter ind med nattefrost - så står man der !

Denne situation kan let forebygges. Faktisk er det kun en øjeblikssag. SONAX LåsePleje renser, smører, forebygger korrosion og er også tilsat fugtfortrængdende additiv, som modvirker fugtdannelse og begrænser risikoen for tilfrysning.

Den lille plastflaske indeholder 50 ml. - det er tilstrækkelig væske til mange behandlinger. Flasken har et lille rør, der gør det lettere. Tryk lidt væske ind sæt nøglen i - drej den et par ganger - så presses væsken rundt i låsemekanismen - det er alt !

Nogle få behandlinger årligt - bedst umiddelbart efter bilvask forebygger irriterende oplevelser. LåsePleje er også velegnet til hængelåse, cykellåse - ja selv postkasselåsen er tit et taknemmeligt offer.

LåsePleje købes hos velassorterede servicestationer, bilistbutikker og autoforhandlerne.
En flaske - 50 ml. - koster knap 20,- kr.

 

læs mere om produktet