SONAX-SPRINKLERVÆSKE - bland selv!

Udover frostsikring renser SONAX-Sprinklervæske også ruden for trafikfilm og snavs. Ingen fedteri på ruden, som genere specielt i mørke ved modgående trafik. Du er også sikker på at lak og kunststof ikke beskadiges og at der ikke udskilles kalk i sprinklerbeholderen. Det er ikke en selvfølge for alle sprinklervæsker viser flere tests.

Det er en fordel at benytte en SONAX-blanding med mest mulig vand i, når der ikke er overhængende risiko for hård frost. For det første er det mere økonomisk, for det andet giver det bedre rensevirkning. SONAX Sprinklervæske indeholder nogle aditiver, som sammen med vand fjerner trafikfilm fra ruden. Blandingstabellen bag på flasken viser hvor meget almindeligt postevand, der skal tilsættes for at opnå den ønskede frostsikring. Man kan med fordel bruge flasken som litermål - den er ren og rummer 1 ltr. så det er meget enkelt at blande korrekt. De fleste vaskerbeholdere rummer ca 4,5 ltr. så halvanden flaske koncentrat og 3 flasker vand giver 4,5 ltr. færdigblanding, der sikrer til - 10 grader. Det er den ideelle blanding til den typiske danske vintertemperatur omkring frysepunktet.
Med en ekstra flaske koncentrat i bagagerummet er man helgarderet, for så er det en smal sag at stramme en - 10 graders blanding op til en rigtig vinterblanding til hårdere frostgrader, når der er udsigt til det.

Vil du vide hvorfor SONAX Sprinklervæske er vinder i en stribe tests, kan du blandt andet læse GuteFahrts Test 10.2004 øverst på siden. Du kan også se hele testforløbet punkt for punkt, fra ende til anden, så ved du hvad det hele går ud på. Klik ind i på forsiden i:
"SONAX Sprinklervæske... gennemtestet - se hvordan!"

Sidst men ikke mindst - prøv selv hvordan sprinklervæske er når kvaliteten er helt i top.

Du kan købe SONAX Sprinklervæske hos velassorterede bilistbutikker, autoforhandlere og i dagligvarehandlene mange steder.

 

læs mere om produktet