Xtreme FælgRens fjerner vejsnavs og bremsestøv - syrefrit!

Xtreme FælgRens, FælgForsegling NanoPro og Gummi & DækPleje gør det lettere at holde fælge og dæk rene og pæne.
Fælge er udsat for kraftig tilsmudsning af vejsnavs, olie, asfalt og ikke mindst bremsestøv. Det kræver effektive produkter, at holde fælgene rene og pæne. Problemet er at mange produkter på markedet, er syre-holdige og dermed aggressive overfor aluminium- og chromfælge - for slet ikke at tale om hjulbolte og bremsedele.

SONAX Xtreme FælgRens og FælgForsegling NanoPro er udviklet til rengøring og forsegling af alle typer fælge uden at forårsage korrosions-skader. Efterfølgende forsegling sikrer, at bremsestøv og andet snavs i væsentlig mindre grad, binder til overfladen. Herved bliver rengøring meget nemmere, specielt i kanter og kroge, hvor vaskemaskinens børster har svært ved at komme ind.
Forseglingens holdbarheden afhænger af hvor skånsom den løbende rengøring er (hvilken type fælgrens der benyttes), og hvordan fælgoverfladen ser ud. Hvis fælgen er pinlig ren, uden stenslag og korrosions-skader, vil behandlingen virke i hvad der svarer til ca. 5-6 maskinvask!
Sådan gør du:
Først renses fælgene
Spray et jævnt lag Xtreme Fælgrens på hele fælgen. Lad det virke til væsken skifter farve. Den bliver nærmest lilla. Dette er en indikator for at bremsestøvet er løsnet og klar til at blive bearbejdet med fælgbørste eller en svamp. Derefter spules fælgene med rigeligt vand. Gentag behandlingen hvis de ikke er helt rene. Aftør fælgene med vaskeskind eller mikrofiberklud. Foretages rengøring af fælgene kun lejlighedsvis kan det være nødvendig at gentage behandlingen og suplerer med brug af en fælgbørste. SONAX bringer en ny microfiberfælgbørste på markedet. Den er mere skånsom en den den gamle type og så kan den microfiber overtrækket aftages og vaskes fri for snavs og sand of anvendes igen og igen.

OBS!
Fælgene skal være helt tørre inden de forsegles!
Lad dem eventuelt stå til næste dag, hvis ikke vejret er lunt og tørt.

Sådan forsegles de.
Spray et ensartet lag FælgForsegling NanoPro på hele fælgen og fordel væsken omhyggeligt med en mikrofiber serviet. Poler nu fælgen til højglans med en ren og tør MicrofiberKlud.
Lad herefter forseglingen hærde i mindst én time før der køres i bilen.

Tip!
Eventuelle tjærepletter på fælgene fjernes med SONAX Tjærefjerner inden vask og aftørring.

Ved at påføre Gummi&DækPleje på siden af dækkene efter vask beskyttes overfladen med halvblank "ny-finish". Samtidig bliver overfalden snavs of vandskyende. Spray produkt på klud eller svamp, så undgår man at få stænk på fælgen og aftør dækkets yderside så det er rent og pænt. Behandlingen foretages bedst efter vask, når dækket er rent og tørt.

VIGTIGT!
Følg anvisningerne for anvendelsen af aerosol - spray kun produktet på fælge i det fri eller hvor der er effektiv udsugning så man ikke risikerer at indånde aerosoltåger. Læs mere om reglerne for omgang med spray på:
http://www.mst.dk/

Følgende anbefales!
SONAX XtremeFælgrens
Fælgbørste, Vaskeskind
SONAX FælgForsegling NanoPro
MicroFiberServietter, Mikrofiberklud
(SONAX TjæreFjerner)
SONAX Gummi-&DækPleje

 

Find fælgrens her!