SONAX PREMIUM - en klasse for sig!

PREMIUM CLASS kom på det danske marked forrige år. I mellemtiden tager salget fart og vi får mange meget positive tilbagemeldinger.
PREMIUM CarnaubaCare er et forædlet naturprodukt, der næsten består af 100% ren Carnaubawax. Carnauba er den fineste og mest holdbare naturvoks. Voksen kommer fra den Brasilianske Copernico palmens blade.
Sammen med en nyudviklet SaphirPowerPolish kan lakken bibringes spejlblank finish. Den nye polish indholder nanoabrasiver, som nedbrydes succesivt under poleringen til microfine partikler. Det betyder at man med SaphirPowerPolish og den nyudviklede PolishingBall ved manuel polering kan opnå en finish, som hidtil kun har været mulig med polermaskine.
Ved polering med SaphirPowerPolish fjernes urenheder, mat lak får til optimal glans og ikke mindst gammel voks fjernes. Det sikrer at den efterfølgende Carnabaforsegling ikke påvirkes negativt af anden kemi og så kan trænge helt ned i lakstrukturen og få optimal vedhæftning. Netop dette er vigtigt for at få fuldt udbytte af PREMIUM CARNAUBA CARE´s egenskaber. Voksen er utrolig drøj og bør derfor påføres meget tyndt. Ved omhyggelig brug rækker de 200 ml. Carbauba voks til ca. 10 forseglinger af en bil i Golf str.

Når først grundbehandlingen er udført, kan PREMIUM CLASS CARNAUBA CARE påføres gentagne gange uden at fedte. Prisen for PREMIUM CLASS CARNAUBA CARE er ca. 500,- hvilket svarer til ca. 50,- kr. i voksforbrug til een forsegling. Det forudsætter selvfølgelig at voksen påføres tyndt.
CARNAUBA CARE leveres i sæt med påføringssvamp og microfiberklud. Det gælder også SaphirPowerPolish, hvor sættet yderligere indholder den omtalte PolishingBall.


PREMIUM CLASS henvender sig til forbrugere, for hvem bilens udseende og beskyttelse har højeste prioritet.
De nye produkter købes i bilistbutikker og på nettet.
Vi henviser gerne til nærmeste forhandler.

 

læs mere om produktet