Holdbar farveskærm -SONAX Kunststoffarve gør forskellen !

KunststofFarve Sort er blevet positivt omtalt i JyllandsPostens magasin "TOUR" 9 maj 2008 i en artikel under titlen "Holdbar farveskærm". Man behandlede en Ford KA i efteråret på de afblegede kofangere/forskærme og har nu set på resultatet efter et halvt år og adskillige vask. Resultatet er tydeligt, holdbarheden er særdeles god.
SONAX KunststofFarve Sort er en vandbaseret maling, som er let at påføre. Emballagen er af samme type som man kender fra skocreme: En lille flaske med integreret påføringssvamp med en ventil, der automatisk tilfører farve når der behandles.
KunststofFarve Sort er let at bruge, men det er en fordel at behandle ved ikke for høje temperaturer 12-15 grader er ideelt. Sørg for god rengøring og affedtning f.eks. med SpecialRens eller RudeRens så rester fra tidligere behandlingsprodukt/er er helt væk - så er vedhæftningen optimal!
Produktet anvendes primært til opfriskning af falmede kofangere, fenderlister, spoilere, skærmkanter o.l. som her vist på en ældre Golf. SONAX KunststofFarve leveres kun i farven sort, koster ca. 85,- kr. og føres bl.a. af BilXperten, VW forhandlere, BILKA m.fl.

 

læs mere om produktet