Facts om SONAX Xtreme Fælgrens + video...

SONAX FælgRens har opnået bemærkelsesværdig popularitet, det beviser at man i stigende grad er opmærksom på vigtigheden af at benytte et syrefrit p-H neutralt produkt - ikke mindst på alufælge.
Efter en test i Motor 9.9 blev der stillet spørgsmål ved, hvilken type fælgrens der er bedst: en aggressive syreholdige eller en skånsomm p-H neutral ?
Spørgsmålet må stå og falde med hvilken situation vi taler om. Drejer det sig om fælge, der ikke har været rengjort i lang tid/mange Km og som ser ud derefter, er situationen en anden end, hvis det er fælge på en velholdt bil der rengøres regelmæssigt .
Da letmetal og syre af rent fysiske årsager er en dårlig kombination, bør syreholdige rensemidler så vidt muligt undgås til rengøring af letmetalsfælge. Det understreges også af at ætsningsskader, på fælge, lak og kunststof (navkapsler o.l.), afvises, af fælgfproducenterne, hvis de skyldes syrepåvirkning.
SONAX producerer såvel syreholdige som p-H neutral fælgrens. I Danmark har vi valgt kun at markedsføre den p-H neutrale til privatforbrugere, for ganske enkelt at undgå reklamationer hidrørende fra ætsningsskader.
Til det professionelle marked sælger vi begge typer. Det skyldes at anvendelse, når det gælder erhvervsmæssig brug, er kædet nøje sammen med korrekt omgang med såvel den sikkerhedsmæssige som den praktiske anvendelse af produkterne.
Med fælgrens er det vel som med f.eks. personlig hygiejne. Vælg produkter, der passer til situationen. Man foretrækker vel også en skånsom håndsæbe frem for et skrapt rengøringsprodukt, hvis der ikke er tale om en usædvanlig situation.
At det forholder sig tilsvarende med rengøring af biler understreges af bilindustrien/fælgproducenter m,fl.

 

læs mere om produktet

 

Sådan bruger du SONAX Xtreme FælgRens syrefri !