Polish&Wax 2 og 3 med endnu bedre rense- og polereffekt!

Ny type abrasiver/polermiddel i en væske, der tørrer langsomt, gør dette produkt endnu mere effektivt til at fjerne vaskeridser og give mat lak optimal farvedybde og glans.
De nye abrasiver er udviklet og fremstillet af SONAX på nanoteknologisk basis. De nedbrydes successivt under poleringen - det vil sige, de bliver mindre og mindre, så lakken får optimal finish.
Dette er kun muligt når polishen ikke tørrer - den skal være flydende under poleringen. Når man sammenligner med den gamle Polish&Wax 2 og 3, er der tydelig forskel, de tørrer hurtigt.
Det er en klar fordel at polerer mindre flader ad gangen. Poler det der svarer til en ¼ motorhjelm ad gangen og poler systematisk - helt færdig, inden du går videre med næste felt. Det gør arbejdet mere overskueligt og lettere at kontrollere.
Poleringen foretages med en SONAX PolerFiberKlud eller endnu bedre med en SONAX Polishing-ball. Med den lille hånd-polerskive opnår man et ensartet tryk på polermidlet, som så kommer i bedre kontakt med lakfladen. Det betyder, at man hurtigere når resultatet.
Til slut aftørres overskydende polerrester med en ren klud - f.eks, en rød SONAX MicrofiberKlud.
Polish&Wax 2 og 3 er også velegnede, hvis man benytter polermaskine.
Polish&Wax 3 indeholder tilstrækkelig carnaubavoks til umiddelbar beskyttelse af lakken. Til langsigtet beskyttelse anbefales en efterfølgende behandling med Xtreme Wax 1 Liquid.
Polish&Wax 2 indeholder mere voks og behøver derfor ikke efterfølgende ekstra forsegling med Liquidwax 1.

NB!
Xtreme Wax 1 Liquid, Polish&Wax 2 og Xtreme Polish&Wax 3 leveres ikke længere med den lille svamp I bundkappen. Derfor er kappen heller ikke længere påsat flasken. Som påføringssvamp anbefales SONAX Art. 417300.

 

læs mere om produktet

 

Vælg det rette produkt og se hvordan: