Lakbehandling i særklasse + video.

SONAX LACK PROTECT NANO PRO er en professionel lak-behandling, med 12 måneders holdbarhed. Produkter og konceptet er udviklet af SONAX i samarbejde med et par af de store medspillere i tysk bilindustri. Behandlingen består af flere trin og afsluttes med en forsegling på nano-silikatbasis, der giver lakoverfladen hårdhed og styrke, intens glans og farvedybde. Det betyder at renholdelse bliver væsentlig lettere, som følge af at afperlingseffekten er usædvanlig effektiv og holdbar.
Behandlingen kan foretages på såvel nye som brugte biler. Men hvis lakken ikke er ny forudsætter det en mere omfattende polerproces med flere trin før lakken får optimal glans og er hologramfri, det vil sige helt fri for ridser og polerspor. På mørke lak/farve er dette særligt tidskrævende.
Fordelen ved at få behandlingen foretaget på en ny bil, inden den udleveres, er derfor indlysende.
Behandlingen der udføres af SONAX Service, der har til huse hos Audi Fredericia, vises på et video-spot, hvor du kan se de enkelte trin i behandlingsforløbet og samtidig se forskellen på før og efter behandlingen.
Klargøringslokaliteterne hos Audi Fredericia er i absolut særklasse og med en standard, som i sig selv er usædvanlig. Udover klargøring af nye og brugte biler for Audi , må SONAX Service også behandle for eksterne kunder. Så hvis du ønsker yderligere info om SONAX LACK PROTECT NANO PRO behandlingen eller øvrige klargøringstilbud er du velkommen til at kontakte os.
SONAX Service Lars Jensen lars@hfj.dk eller på 2181 7949

 

SE hvordan SONAX NanoLackProtect behandling foregå