NY XTREME HYBRID TECH WAX

201 produktgruppe

XTREME HYBRID TECH WAX
erstatter Xtreme Liquid Wax 1HYBRID TECH WAX er en flydende voks uden slibemiddel med væsentlig forbederet finish og forseglings evne.

Hvad er nyt ved Hybrid Tech Wax? Det er Hybrid Netprotection teknologien, måden hvorpå produktet er sammensat. Der indgår organiske og uorganiske komponenter, der sammen danner stabile molekylestrukturer i en stærk forsegling, der beskytter langsigtet mod miljøpåvirkninger.

Hvilke egenskaber har Hybrid Tech Wax? Lakken får en meget glat og strålende finish med tydelig vand-afvisningseffekt. Forseglingens holdbarhed er væsentlig forbedret. HYBRID TECH WAX efterlader ikke hvide pletter eller striber på kunststof, selv om man utilsigtet kommer til at påfører voks.

Hvor anvender man HYBRID TECH WAX?
Det gør man:
• på ren ny lak, der ikke er forbehandlet med et lakplejeprodukt af fremmed fabrikat.

• på ældre lak der er forbehandlet med SONAX PowerCleaner eller tidligere er behandlet med DeepGlossPolish.

HYBRID TECHWAX er egnet til alle typer billak.
Hvordan påfører man produktet? Væsken påføres tyndt og ensartet med svamp eller klud. Lad væsken tørre 1-2 min. Poler derefter til højglans med en ren microfiberklud. Behandl de forskellige karosseridele en for en: motorhjælm, tag, dør, skærm o.s.v.

Hjælpemidler:
• Benyt Påføringssvamp 417300-540.
• Poler blank med Microfiberklud Art: 416200-540

NB! Ved førstegangsbehandling af bilens lak, uanset om den er ny eller brugt, er det vigtigt at lakken ikke er behandlet med et andet fabrikat lakplejeprodukt. Hvis det er tilfældet skal man benytte enten Xtreme Hybrid PowerCleaner eller DeepGlossPolish første gang. Gør man ikke det kan rester af gammel voks påvirke HYBRID TECHWAX, så resultatet ikke får tilfredsstillende finish: bliver ”flammet”, uensartet el.l.

 

læs mere om produktet