NY XTREME PowerCleaner

Produktgruppe

erstatter Xtreme Polish+Wax 3Det nye produkt er lige som Polish+Wax 3 en LakRens med rensemiddel og lidt voks, men rense- og polereffekten er væsentlig optimeret. PowerCleaner indeholder lidt voks til beskyttelse af polerresultatet.

Hvad er nyt/anderledes ved XTREME PowerCleaner?

• - det er at rensepartiklerne nedbrydes succesivt under poleringen. Det betyder at lakkens glans intensiveres jo længere tid man polerer.

• Væsken tørrer ikke under polering som det er tilfældet med Polish+Wax 2. Det betyder at man kan polerer længere og opnå optimal glans. Samtidig støver polerresterne ikke, de aftørres til slut, samtidig med at lakken poleres til ”højglans” med en microfiberklud.


Hvilke egenskaber har PowerCleaner? Polereffekten er tydeligt forbedret, lakken får finish af meget høj standard. Forseglingsevnen i PowerCleaner er begrænset. Til langsigtet beskyttelse anbefales umiddelbart efterfølgende forsegling med TechWAX . PowerCleaner efterlader hvide pletter eller striber på kunststof, hvis man utilsigtet kommer til at påfører polish. Derfor bør man behandle kunststof og gummikomponenter på karosseriet med Xtreme KunststofGel inden lakrensningen påbegyndes.

Hvor anvender man PowerCleaner?
Det gør man:
• - på mat og ridset ridset lak, der skal have den store tur.
• - til efterfølgende opretholdelse som velplejet lak. Anbefales årlige behandlinger forår og efterår med DeepGlossPolish.
• PowerCleaner er egnet til alle typer billak.

Hvordan anvender man PowerCleaner?

*Bilen vaskes grundigt. Kunststof- og gummikomponenter på karosseriet behandles med Xtreme KunststofGel. PowerCleaner påføres tyndt og ensartet med PaintBall eller påføringssvamp. Poler systematisk med middelhårdt tryk. Poler de forskellige karosseridele en for en: motorhjælm, tag, dør, skærm o.s.v. Lad tørre i kort tid. Fjern polerrester med SONAX Microfiberklud udvendig. Poler til højglans med en ren microfiberklud. PowerCleaner er også velegnet til behandling med polermaskine.

Hjælpemidler:
• Xtreme KunststofGel udvendig Art: 210141-510
• PåføringsSvamp Art: 417300-540
• PaintBall Art: 417341-540
• Poler blank med Microfiberklud Art: 416200-540

NB! Ved behandling med PowerCleaner er det uden betydning, hvad lakken tidligere har været behandlet med. Det eneste der har indflydelse på resultatet er at lakrensningen udføres grundigt og som beskrevet i brugsanvisningen på produktets bagside.

 

læs mere om produktet