SONAX AntiFrost&Sprinkler Konc.

SONAX AntiFrost&Sprinkler Konc.
SONAX AntiFrost&Sprinkler Konc.
SONAX AntiFrost&Sprinkler Konc.

Bland selv til den ønskede frostsikring. Tilsæt almindelig rent vand i følge blandingstabellen. Blandingen fjerner olie, sod, salt, trafikfilm og anden typisk vejsnavs. Forhindrer tilfrysning af rudevaskeranlægget. Frostsikrer i h.h. til ASTM D 1177-94. Forårsager ikke spændingsrevner o.l. i forlygteglas. Ideel til forstøverdyser ved blanding 1:1 ned til minus 15C.
Uden tilsætning af vand frostsikker koncentratet til ca - 40°C.
Det er fordel at benytte en - 10C. blanding når der ikke er udsigt til hård frost, for så aktiveres rengøringstensiderne bedst og fjerner lettest vintersnavset fra ruden.
Det er en god ide at have en ekstra flaske SONAX koncentrat i bagagerummet, for så er det en smal sag at stamme en - 10C. blandingen op til hårdere frost eller vinterferie/højfjeldsblanding.

I sommerhalvåret anbefales Xtreme Sommer Koncentrat, som er en økonomisk alternativ og optimal til insekter o.l.

 

BRUGSANVISNING:
Frostsikring
- 30C. bland 2 dele AntiFrost til 1 del vand
- 20C. bland 1 del AntiFrost til 1 del vand
- 10C. bland 1 del AntiFrost til 2 dele vand

Det er ikke en tilfældighed at SONAX Antifrost&Sprinkler koncentrat er effektiv. Produktet udvikles til stadighed så det tilpasset nye krav og materialer. En stribe tests i bl.a. tysk motorpresse dokumenterer høj kvalitet - det betyder lavere forbrug af væske pr. ruderengøring.
se video

 

Varenr.: 332300510

 

Indhold/mængde: 1 Ltr.

 

Køb i Sonaxshop.dk