Fra silitin til verdensberømte bilplejeprodukter

Et stærkt bilplejebrand - siden 1950


Gode idéer er grundlaget for en sund forretning, og menneskene bag er afgørende for om en forretning får succes. I 1905 begyndte Franz Hoffmann at udvinde mineralet Silitin uden at vide hvilken betydning det ville have for hele verden.

Silitin bliver i dag anvendt som råmateriale til alt fra gummi og kunststof til lak- og polermiddelindustrien. Det var opdagelsen af disse egenskaber, som år senere førte til dannelsen af SONAX.

SONAX GmbH & Co blev grundlagt i 1950 som datterselskab af Brdr. Hoffmann. I mere end 60 år har SONAX skabt og udbygget sin solide position i bilplejeindustrien, og med en markedsandel på næsten 50% i Tyskland og repræsentationer i mere end 60 lande, er SONAX-brandet manifesteret internationalt med stor succes.

Sådan en position opnås udelukkende ved et hårdt, kontinuerligt arbejde med udvikling af banebrydende produkter og teknologier, samt et stærkt markedsføringsmæssigt arbejde. SONAX er ofte i motormagasiner og er velrepræsenteret i sporten såvel som udstillinger verden over.

Siden 2018 har SONAX været repræsenteret i Danmark af Tegee-Dan I/S, da vi overtog Best Car Care.

Som del af markedsføringen af SONAX i Danmark vil du opleve det velkendte SONAX-logo på en lang række motorsportsteams, ligesom vi støtter Mountainbike Downhill-rytteren Frederik T. Olsen, som på hastig vis er på vej mod internationalt topniveau i sin sport.

WE ARE SONAX!