BEVAR overblikket MED sonax sommersprinkler

Kom sikkert hjem med en ren forrude

Vigtigheden af ordentligt og ubesværet udsyn gennem forruden kræver ikke en stor uddannelse at forstå. En fedtet og snavset forrude har direkte effekt på trafiksikkerheden.

Til forskel fra vinterens vejsalt og kolde temperaturer er det helt andre elementer, der skal overvindes når sommertemperaturerne tager over:

Trafikfilm

Blandingen af uforbrændt olie, sod og silikone fra andre køretøjer på vejene sætter sig som en tynd og sej hinde på bilens lak og - endnu værre - forruden. Trafikfilmen giver forruden et irriterende, tåget skær når viskerbladene kører over ruden.

Insektrester

I løbet af vinteren udfordrer vejsalt fra glatførebekæmpelsen udsynet. Når sommeren rammer, er det rester af vildfarne insekter, som borer sig fast i forruden og bliver tværet ud af viskerbladene.

Sommersprinkler sikrer det gode udsyn

SONAX Sommersprinkler er udviklet med henblik på at fjerne insektrester og sommerens trafikfilm effektivt og uden at skade glas og viskerblade.

Færdigblandet og klar til brug

SONAX Sommersprinkler er færdigblandet i det optimale blandingsforhold og kommer klar til brug i en praktisk 4 liters dunk, som passer lige i bagagerummet.

Det er blot at hælde sprinklervæsken i bilens sprinklerbeholder* og nyde det gode udsyn.

*) Sprinkervæsken bør ikke blandes med andre typer sprinklervæske, da effekten herved ikke kan garanteres.

Find nærmeste forhandler

SONAX Sommersprinkler sælges blandt andet hos:

BILKA Hypermarked

Davidsen Tømmerhandel

Udvalgte servicestationer

Online

Xpertclean