The product has been added to the cart

View cart

Something went wrong, please try again.

PROFILINE Hybrid Coating CC One

SKU: 267000540

Et-trins langtidsforsegling med høj bekvemmelighedsfaktor. Beskytter lakken i op til 15 måneder. Enkel og hurtig påføring: påfør, tør af, klar! Giver malingen en intens farvedybde og en smudsafvisende, blød, voksagtig overflade. Sæt med 4 påføringssvampe til 2 påføringer.

Description

SONAX har udviklet et kraftfuldt våben til at holde lakkens unikke udseende skinnende. Moderne billak er et ekstremt kondenseret kemisk system. Dens molekyler holdes sammen af ​​stærke atombindinger, der dannes under hærdning.
Med one-step Hybrid Coating CC One har SONAX udviklet en ægte holdspiller, der effektivt styrker dette kraftfelt. SONAX Hybrid Coating CC One aktiverer kræfternes sammenhæng og optimerer deres effekt – med kun én påføring.

Product Usage

  1. Køretøjet skal være ridsefrit og helt rent inden forsegling. Poler om nødvendigt i hånden eller endnu bedre med en polermaskine til en hologramfri glans, og brug kun silikonefri polermidler fra PROFILINE.
  2. Tør derefter af med SONAX PROFILINE Prepare og en ultrafin mikrofiberklud.
  3. For at påføre belægningen, påfør et par dråber CC One på den lyse side af en påføringspude og påfør et tyndt lag på lakken i et krydsmønster. Området, der skal behandles, bør være omkring en halv kvadratmeter (1/4 emhætte).
  4. Efter en kort eksponeringstid på cirka 3-5 minutter tørres overskydende produkt af med en ny ultrafin mikrofiberklud uden at efterlade striber. Behandl hele køretøjet på denne måde, og lad derefter belægningen hærde i mindst 4 timer. Køretøjet skal til enhver tid være i et rent og tørt miljø, og overfladerne må ikke berøres. Hvis applikatoren begynder at hærde, mens du bruger CC One, skal du bruge en ny pude. Indholdet af dåsen er tilstrækkeligt til to komplette køretøjer.
  5. Tip: Hver billak opfører sig lidt forskelligt. Test derfor først belægningens reaktivitet på et lille område. Behandl et lille område 30 x 30 cm og tør efter 2 minutter et hjørne af. Hvis dette er meget nemt, vent endnu et minut og tør endnu et hjørne af. Så igen et minut senere, indtil aftørringen bliver sej, hvilket betyder, at du har fundet den længste eksponeringstid for lakken. Hvis du lader belægningen sidde for længe, ​​kan det forårsage aftørringsproblemer og striber.

Video