The product has been added to the cart

View cart

Something went wrong, please try again.

SONAX Sommersprinkler

SKU: 

Effektiv og velduftende sprinklervæske optimeret til brug i sommerhalvåret. Fjerner insektrester og trafikfilm uden at skade glas eller viskerblade.

Description

Efterfølgeren til den populære SONAX Antifrost & Sprinklervæske er endelig kommet - nu kan du også få ekstra godt udsyn gennem forruden i sommerhalvåret! Præcis som vintersprinklervæsken leveres SONAX Sommersprinkler færdigblandet i en fire liters dunk, som er nem at hælde fra.

Stik imod hvad mange tror er der stor forskel på hvilke udfordringer, årstiderne byder bilens forrude. Mens vinterens kolde vejr kaster store mængder snavs og vejsalt op på ruden, er sommervejret ensbetydende med store insektmængder og en øget mængde trafikfilm - olie, silikonerester og andre skadelige partikler sætter sig fast på forruden og ødelægger udsynet.

SONAX Sommersprinkler er udviklet på basis af det populære SONAX Xtreme Sprinklerkoncentrat 1:100, som er velkendt for sin evne til at løse insektrester og fjerne selv genstridig trafikfilm fra forruden under kørslen.

Nu fås sommersprinklervæsken til gengæld i en praktisk, færdigblandet dunk - lige til at hælde i bilens sprinkleranlæg.

Her kan du købe SONAX Sommersprinkler

Bilka Hypermarked

Davidsen Tømmerhandel

Xpertcleaning.dk